Skip to main content

Content marketing

Inspireren, informeren en actie!

Content is king. Iedereen heeft het erover. Er zijn echter maar weinig bedrijven die het goed inzetten. Gemiste kans. Goede content maakt namelijk het verschil. Het zorgt ervoor dat je beter vindbaar bent en het zet aan tot actie. Ik help je graag om je doelgroep te bereiken en aan te spreken.

Wat is content marketing?

De juiste boodschap op de juiste plaats zorgt voor meer bezoekers en conversies. Content marketing gaat om het maken, aanbieden en verspreiden van waardevolle content die aansluit bij de behoefte van je doelgroep. Dus content waar een plan achter zit. Die aansluit bij de klantreis waar jouw bezoeker middenin zit.

Het wordt steeds belangrijker om kwalitatieve content te creëren die aansluit bij jouw doelgroep. Zoekmachines kunnen relevantie en kwaliteit namelijk steeds beter herkennen en beoordelen dit met hogere posities. Bovendien heeft de kwaliteit van de content impact op het rendement van online adverteren.

Maar dat is niet het belangrijkste. Je bezoekers moeten aangezet worden tot actie (bijvoorbeeld een offerte aanvragen, aankoop doen, contact opnemen). Met de juiste content op het juiste moment creëer je de kans om een bezoeker aan je te binden of te verleiden om tot actie over te gaan.

Ik kan je alles vertellen over slimme en creatieve content en hoe je dit optimaal kunt inzetten. Dit kan een creatieve sessie zijn, maar ik kan ook een volledige contentstrategie voor je uitwerken.

Op gang helpen?
Bij de hand nemen?
Of geheel ontzorgen?

Ik kan je een vliegende start geven door middel van een strategische of creatieve sessie, zodat je (als je wilt) vervolgens zelf aan de slag kunt. Maar je kunt er ook voor kiezen om alles te laten verzorgen. Ik zorg (samen met andere specialisten) onder andere voor activerende teksten, sprekende foto’s en gave video’s.

contentstrategie | creatieve sessies | content workshops | contentkalender | tekst | copywriting | fotografie | infographics | video | animatie

Waarom content marketing inzetten?

Je bezoekers worden getriggerd tot actie over te gaan (bijv. een aankoop, contact opnemen, offerte aanvraag)
  Je wordt beter gevonden in de zoekmachines
  Je bezoekers worden meer betrokken bij jouw organisatie

Jouw doelgroep aanspreken en aansporen?

Ik help je graag verder. Dus laten we samen de mooiste en beste content maken die inspireert en verbindt. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Neem contact op