Skip to main content

Online strategie en advies

De basis voor online succes

Een doordacht plan voor de lange termijn is cruciaal als je jouw (online) doelstellingen wilt behalen. Een online strategie opstellen is het maken van keuzes en het bepalen van online doelstellingen. Ik help je bij het opstellen van een passende strategie en overkoepelend concept voor jouw online activiteiten.

Duidelijk sas - online strategie en advies

Hoe gaan we te werk?

We beginnen bij de basis. Jouw missie, visie en de doelstellingen zijn het uitgangspunt. Samen bepalen we de meest succesvolle strategie. We stippelen een weg uit die past bij jouw organisatie. We doen niet iets omdat 'iedereen het doet' of omdat we 'iets moeten doen'. Maar we doen iets omdat het jouw organisatie verder gaat helpen. Praktisch en doelgericht.

Op basis van de gekozen strategie bepalen we welke kanalen we gaan inzetten en welke boodschap we gaan vertellen. We zorgen ervoor dat je budget zo rendabel en gericht mogelijk wordt ingezet. Dit kan overigens een compleet internetconcept zijn, maar ook een deelconcept. Bijvoorbeeld voor een social media campagne of wervingscampagne.

Waarom een online strategie?

Juiste inzicht krijgen om de juiste beslissingen te kunnen maken
  Koerst en houvast bepalen
  Eenheid creëren in online uitingen
Resultaten inzichtelijk en meetbaar maken
  Alle betrokkenen op één lijn

Mogelijkheden bespreken?

Aan de slag met jouw online strategie? Ik help je graag bij de vertaalslag van jouw bedrijfsstrategie naar een online aanpak. Neem contact op voor een goed gesprek. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Neem contact op