Skip to main content

Grafische vormgeving en webdesign

Goede grafische vormgeving draagt bij aan een duidelijke, eigen, herkenbare huisstijl van je merk. Het zorgt ervoor dat er doelen behaald worden: de aandacht trekken, informeren, entertainen of een stijging van conversies.

Val op. Spring eruit. Maak impact.

Een totaalplaatje dat klopt. Dat past bij jouw bedrijf. Dat is waar het in mijn ogen om gaat als je jouw bedrijf onder de aandacht wilt brengen bij jouw doelgroep. Daar hoort online marketing bij, maar offline mag je ook zeker niet vergeten.

Eén plek voor al jouw visuele uitingen

Meer dan alleen webdesign
Naast het vormgeven van websites ontwerp ik met liefde en plezier een huisstijl voor jouw bedrijf. Alles wat je kan bedenken qua vormgeving behoort tot de mogelijkheden (visitekaartjes, briefpapier, social media templates, flyers, brochures, presentaties, advertenties, autobelettering enz.) Alles om jouw bedrijf op een gepaste manier zichtbaar te maken voor jouw doelgroep.

Visuele identiteit
Iets wat ik vaak en graag doe is het werken aan de visuele identiteit van een bedrijf. Soms voor een nieuw bedrijf of initiatief, maar vaak is het een restyling. Alle uitingen die je gebruikt moeten naadloos op elkaar aansluiten en samen een geheel vormen. Zo versterkt het ene middel het andere en ontstaat er een sterk merk. Heb je een huisstijl die helemaal passend is? Dat is fijn, dan kunnen we daar op voortborduren.

Meer informatie? Neem contact op

Benieuwd naar mijn werk?

Bekijk hier een greep uit de logo’s die ik ontworpen heb.

Trots om voor te werken

“Wij hebben met heel veel plezier met Saskia samengewerkt aan onze nieuwe website. We wilden een totaal nieuw logo en een nieuwe look. Saskia heeft zich heel goed weten te verbinden met wie we zijn en wat onze missie is en dat omgezet in een nieuw logo + huisstijl en een website. Sinds onze nieuwe website online is hebben we al een behoorlijk aantal nieuwe opdrachtgevers gescoord. Duidelijk Sas is wat ons betreft een echte aanrader.”

Saskia Rijnvis
Bekijk alle reviews

Interesse?

Heb je een vraag? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact op. Ik adviseer je graag bij het maken van je keuzes.

Neem contact op