Online marketing training

Zelf aan de slag met online marketing

Ik deel graag mijn kennis met jou. Online marketing is iets wat je kunt uitbesteden, maar ook (deels) zelf kunt doen. Het is een structureel proces van meten, interpreteren en verbeteren. Wil je zelf graag aan de slag met zoekmachine optimalisatie, online adverteren, Google Ads, Google Analytics of social media? Dan help ik je graag op weg door middel van een praktijkgerichte training op maat.

Training op maat

De (online) wereld verandert heel snel. Ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Het is dan ook heel belangrijk om continu op de hoogte te blijven. Dit doe ik zelf ook en mijn kennis deel ik graag met jou. Naast inhoudelijke informatie ga je zelf ook aan de slag, zodat je het beter begrijpt en onder de knie krijgt. Lekker praktisch.

De trainingen zijn bedoeld voor mensen die zelf graag aan de knoppen willen zitten, maar nog niet alle kennis in huis hebben. Ik coach je waar nodig.

De voordelen van een online marketing training

Praktische training
  Na de training kun je zelf aan de slag
  Training op maat, dus altijd jouw niveau
  De focus op jouw organisatie/branche

Meer informatie?

Wil je een training volgen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of maak een afspraak. Ik help je graag op weg, zodat je zelf aan de knoppen kunt zitten. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Neem contact op