Skip to main content

Social media strategie sessie

Wil je graag social media inzetten, maar weet je niet goed hoe, waar en hoe je moet beginnen? Of kost het je vaak veel moeite om berichten te bedenken en denk je dan ‘laat maar zitten, komt een andere keer wel weer’? Zonde! Social media is namelijk een perfecte manier om jouw doelgroep te bereiken en te activeren. Wij helpen jou en/of jouw medewerkers (die affiniteit met social media hebben) graag op gang.

Een gezamenlijke start!

Een goede start is cruciaal om je social media strategie te laten slagen. Door deze sessie heb jij de handvatten hoe je jouw social media goed en slim aanpakt. Hoe gaan we dat doen? We prikken een ochtend of een middag en gaan dan letterlijk met elkaar om de tafel. We gaan samen brainstormen en delen al onze kennis met jou en/of je medewerkers. Met als doel: dat je hierna helemaal zelf, met gemak en veel plezier aan de slag kunt. Dit is ook echt wat we van onze klanten terug krijgen. Dat ze na deze sessie social media zelfverzekerd en moeiteloos inzetten als onderdeel van hun totale marketingstrategie.

Saskia en Hilde geven in korte tijd heel veel inspiratie! Ik heb nu inzicht in hoe je het jezelf makkelijk kan maken om echt aan de slag te gaan. En hoe je echt jezelf en je eigen product op een unieke manier neer kan zetten die ook nog eens bij jou past.

Jessica Ramakerswww.jessmassage.nl

Na de persoonlijke en laagdrempelige sessie met Hilde en Saskia heb ik eindelijk een duidelijkere strategie en heb ik mijn doel en visie helder voor ogen tijdens het schrijven van berichten. In veel minder tijd, sta ik nu veel meer achter de berichten die ik plaats en zie ik ook nog eens meer conversie! En ben ik wel weer eens door mijn inspiratie heen, dan is één blik op de contentkalender vaak voldoende om weer een week te kunnen vullen!

Renée Berghuis - de Voswww.apenkopje.nl

Dit kun je verwachten

  • Dat je super enthousiast weg gaat en zin hebt om te starten met social media.
  • Een duidelijke koers en houvast.
  • Creatieve content en inspiratie voor een half jaar (contentkalender).
  • Advies en tips hoe je social media slim kunt inzetten.
  • Dat je weet wat werkt (en ook wat niet werkt).
  • Advies over beeldmateriaal dat jouw doelgroep aanspreekt en herkent (stijl en consistentie).

Je krijgt advies en tips van twee professionals (Saskia de Jonge en Hilde Jagerman) die al meer dan 10 jaar in het vak zitten.

Vooraf krijg je alvast wat ‘huiswerk’ en ‘stof tot nadenken’. Zo kunnen wij ons voorbereiden en hebben we jou ook alvast geactiveerd.

Kosten: 600,- per sessie (dagdeel)

Wil je meer weten? Lees hieronder verder of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Waarom social media inzetten?

 Vergroot je naamsbekendheid
  Traffic naar je website genereren
  Interactie met je doelgroep aangaan
  Meer verkopen/leads genereren

Wat gaan we tijdens deze sessie doen?

Strategie bepalen

First things first! Om echt succes te behalen met social media is het van belang om vooraf de strategie te bepalen. Eerst denken, dan doen. Doelloos social media inzetten heeft geen zin en kost alleen maar tijd en geld. We bedenken een concept om jouw doelgroep(en) aan jouw organisatie te verbinden.

Concept en stijl

Consistentie in de (social media) uitingen is heel belangrijk. We zullen dan ook een stijl ontwikkelen die zorgt voor herkenning. We vertellen je hoe je dit kunt creëren en welke tools je daarvoor kunt gebruiken.

Contentkalender

Social media valt of staat met de timing van waardevolle berichten. Frequent op het juiste moment het juiste bericht plaatsen bepaalt het succes van een goede social media strategie. We maken samen een contentkalender voor een half jaar. In dit document staat beschreven op welk moment
wat voor bericht geplaatst kan worden. Dit is de basis. Uiteraard is het belangrijk om ook tussendoor berichten te plaatsen die inhaken op gebeurtenissen/media/actualiteiten.

Meer informatie?

Aan de slag met social media? Benieuwd hoe social media jou online succes kan bezorgen? Neem contact op voor meer informatie. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Meer informatie over social media