Skip to main content

Logo ontwerp en huisstijl

Samen bouwen aan een sterk merk. Bij een sterk merk hoort een onderscheidend logo. Een visuele identiteit die ergens voor staat. Die persoonlijk is en opgebouwd vanuit de eigen kernwaarden. Het DNA van jouw bedrijf. Het vertelt in één oogopslag iets over jouw organisatie. Het is toepasbaar op alle uitingen, veelzijdig en tijdloos.

Val op. Spring eruit. Maak impact.

Een totaalplaatje dat klopt. Dat past bij jouw bedrijf. Dat is waar het in mijn ogen om gaat. Het is meer dan alleen een mooi plaatje. Het is je persoonlijke handtekening; uniek, herkenbaar en sluit naadloos aan op de kern van je bedrijf.

Op creatief vlak doet Duidelijk Sas het allemaal. Van logo ontwerp tot advies over kleur-, lettertype- en beeldgebruik tot het uitwerken van handige stijlelementen (zodat er consistentie ontstaat in alle uitingen).

Soms voor een nieuw bedrijf of initiatief, maar vaak is het een restyling van een bestaand logo of een huisstijl die niet meer passend is.

Meer informatie?

Eén plek voor al jouw visuele uitingen.

Meer dan alleen logo ontwerp

Alle uitingen die je gebruikt moeten naadloos op elkaar aansluiten en samen een geheel vormen. Online en offline. Zo versterkt het ene middel het andere en ontstaat er een sterk merk.

Alles wat je kan bedenken qua vormgeving kun je bij mij laten ontwerpen. Visitekaartjes, briefpapier, social media templates, flyers, brochures, presentaties, advertenties, autobelettering enz. Alles om jouw bedrijf op een gepaste manier zichtbaar te maken voor jouw doelgroep.

Benieuwd naar mijn werk?

Bekijk hier een greep uit de logo’s die ik ontworpen heb.

Trots om voor te werken!

“Wij hebben met heel veel plezier met Saskia samengewerkt aan onze nieuwe website. We wilden een totaal nieuw logo en een nieuwe look. Saskia heeft zich heel goed weten te verbinden met wie we zijn en wat onze missie is en dat omgezet in een nieuw logo + huisstijl en een website. Sinds onze nieuwe website online is hebben we al een behoorlijk aantal nieuwe opdrachtgevers gescoord. Duidelijk Sas is wat ons betreft een echte aanrader.”

Saskia Rijnvis
Bekijk alle reviews

Een logo laten ontwerpen of restylen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op. Dan bespreken we de opties onder het genot van een goede kop koffie of thee. Bellen kan natuurlijk ook. En als je wilt krijg je vrijblijvend een offerte.

Neem contact op