Skip to main content

Referenties

Trots om voor te werken!
…en dit is wat mijn klanten van mij zeggen.

Saskia heeft een frisse blik op haar eigen vak en ruime creatieve kwaliteiten. Dit weet ze, door goed te luisteren en samen te werken met mij als klant en anderen, goed te vertalen tot wie ik ben en wat ik met mijn bedrijf wil bereiken. Hierdoor is een prachtige website ontstaan, waar we trots op zijn.

Wim Meijer – www.meijerverduurzaamt.nl

Wat ben ik blij met Saskia! Ik wilde graag een nieuwe website en had daar een beetje hulp bij nodig maar tegelijkertijd vond ik het best lastig om dit uit handen te geven. Ik wilde een site die helemaal ‘mij’ was en kon iemand die mij nog helemaal niet kende wel de juiste lijn kiezen? Ja dus! Saskia voelde feilloos aan wie ik ben, waar ik voor sta en wat bij mij past. Sterker nog, ze kon het vaak nog beter verwoorden ook! Ik heb het proces uit handen durven geven omdat ik wist dat ik Saskia kon vertrouwen en ik ben ongelooflijk blij met het resultaat. Inderdaad een website die helemaal bij mij past en de juiste sfeer uitstraalt. Super bedankt Sas!

Annemarie Meerkerk – www.horsemanship-academy.nl

Een goede website begint met het stellen van een aantal goede vragen. Dat is wat Saskia goed kan en heeft gedaan. Aan de hand van mijn eigen antwoorden en haar adviezen is Saskia aan de slag gegaan. Er volgde een mooi concept, wat met mijn reactie is verwerkt tot een prachtige online etalage van wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik voor ga. Het was niet wat ik vooraf wilde, maar beter dan dat!

Marijn Roze – www.buurteigen.nl

“Onze website past helemaal bij hoe wij de “beleving van Het Bosryck” voor ons zien. Saskia begreep precies hoe wij het bedoelden. De website is met veel deskundigheid en in goed overleg met ons gemaakt. Prettig contact met Saskia en een prachtig eindresultaat maakt ook dit een fijne beleving.”

Jan Willem van Kasteel – www.bosryckdrenthe.nl

Saskia heeft onze ideeën omgezet naar een mooie website waar wij heel trots op zijn. Naast het maken van een website geeft zij ondersteuning en voorziet zij ons van goed advies. Ze geeft altijd snel een reactie en onze aanpassingen worden snel verwerkt op onze site.

Ellen Bout – www.kinderopvangennujij.nl

Saskia heeft voor mij mijn website gemaakt. Als illustrator is voor mij het visuele aspect van de site enorm belangrijk. Ik had verschillende ideeën in mijn hoofd en ik wilde gebruik maken van bewegende elementen die ik zelf ontworpen had. Samen hebben we gekeken wat kan, wat mooi is en wat het beste werkt. Saskia wist deze elementen samen perfect om te zetten naar een mooie website.”

Sigrid Claasz Coockson – www.studiosigrid.nl

Ik was op zoek naar een websitebouwer die een website kan maken die goed bij mij past. Iemand die mijn persoonlijkheid en mijn passie in wat ik doe om kan zetten in een website die er professioneel uitziet. Dat is gelukt! Ik heb dit gevonden bij duidelijksas.nl.
Saskia zet haar talent, haar ervaring en creativiteit in om ervoor te zorgen dat jouw website past bij wie jij bent en wat jij doet.

Ik ben erg trots op het eindresultaat.
Saskia, dank je wel voor dit mooie resultaat.”

Peter Reuvers – www.praktijkvanuithethart.nl

“In plaats van dat ik zelf mooie reizen mag samenstellen voor mijn klanten waar zij van dromen heeft Saskia mij laten wegdromen met een eerste opzet van een website die precies de zin van reizen weergeeft. Een (h)eerlijk mens die eerst op zoek gaat naar de mens of het bedrijf achter de website om daarna tot een plan te komen.
Door samen met Saskia alles overzichtelijk weg te zetten is mijn website geworden zoals ik deze voor ogen had. Een website waarbij de zin in reizen alleen maar is toegenomen.”

Renate Soer – www.reisbureaumeppel.nl

“Ontzettend trots ben ik met mijn website, gemaakt door Saskia. Bij mijn oude website gaf ze direct aan: dit past niet echt bij jou en dat klopte. Door goed te luisteren en te observeren heeft ze mijn persoonlijkheid in een website gegoten. Ze heeft een website gecreëerd met een professionele uitstraling, waardoor het direct vertrouwd aanvoelt. De informatie is duidelijk, begrijpelijk en makkelijk te vinden en de lay-out en de foto’s zorgen ervoor dat alles een fantastisch geheel is. Kortom: een website die geknipt is voor mij en mijn diensten.”

Gea Dolstra – www.geadolstra.nl

“Als fluit-harpduo Puur wilden wij een overzichtelijke, creatieve en professionele website die in één oogopslag weergeeft wie wij zijn. Een website die Puur is. En die aan zou sluiten bij ons promotiefilmpje dat we al hadden laten maken. Saskia luisterde, dacht mee, kwam met frisse ideeën en heeft een website gemaakt die bij ons past. Wij zijn erg tevreden!”

Annegreet Rouw & Petra van den Dolder – www.duopuur.nl

“Bedankt voor de duidelijke rapportages. Ik ben super blij met de resultaten van Google Ads en het werk dat het mij oplevert. “

Patrick Nijenhuis – www.buitenkraanaanlegservice.nl

“Ik ben de trotse bezitter van een ‘Duidelijk Sas’ website. Zo voelt het tenminste. Regelmatig krijg ik complimenten over mijn website en willen ze maar al te graag ook zo’n fijne website. Met plezier stuur ik ze dan door naar Saskia. Sas voelt heel goed aan welke stijl en opzet bij iemand past en maakt daar een heldere site van.”

Liesbeth Kingma – www.liesbethkingma.nl

“Wij hebben met heel veel plezier met Saskia samengewerkt aan onze nieuwe website. We wilden een totaal nieuw logo en een nieuwe look. Saskia heeft zich heel goed weten te verbinden met wie we zijn en wat onze missie is en dat omgezet in een nieuw logo + huisstijl en een website. Sinds onze nieuwe website online is hebben we al een behoorlijk aantal nieuwe opdrachtgevers gescoord. Duidelijk Sas is wat ons betreft een echte aanrader.”

Saskia Rijnvis – www.desecretariaatsmanager.nl

“Wanneer ik aankom bij mijn kantoor dan krijg ik altijd direct een glimlach. Op de deur staat namelijk mijn logo, ontworpen door Saskia. Ik zie het logo als een eindproduct van een heel mooi proces wat ik vooraf doorlopen. Wie ben ik, wat wil ik uitstralen en wie wil ik aantrekken?

Met dit proces heeft Saskia mij heel goed heeft geholpen. Ze wist precies de goede, duidelijke en kritische vragen te stellen.
Het logo is creatief, speels en positief en helemaal mij geworden :)”

Hilde Jagerman – www.hildejagerman.nl

“Een vriendin/collega raadde mij Saskia aan. Al vanaf het eerste moment dat we contact hadden, voelde de samenwerking echt goed. Saskia verdiepte zich in wat ik wilde uitzenden met mijn website, wie ik ben en wat er passend bij mij zou zijn qua website. Ze gaf me uitleg hoe ik de teksten het beste kon schrijven, ook in verband met zoekwoorden. Ik ben superblij met het resultaat. Ik krijg veel positieve reacties van cliënten, ik word goed gevonden op het internet. Sinds mijn nieuwe website is mijn praktijk goed gaan lopen.
Ik raad Saskia van harte aan om haar inlevingsvermogen, haar toegankelijkheid en haar deskundigheid.”

Annet Wellenberg – www.annetwellenberg.nl

Het begon met mijn vraag om een website te maken. Zo fijn dat ik Saskia hiervoor gevonden heb. Bij Saskia krijg je niet alleen een website met goede teksten en mooie plaatjes. Ze denkt mee, ze kan je verhaal goed neerzetten en maakt iets heel moois wat écht bij je past. Met een kritische blik en fijne energie. Daarmee krijg je scherp wie je bent en wat je wilt, duidelijker kan het niet. Ook heel fijn dat het verhaal daar niet eindigt. Ook voor offline materiaal, zoals posters en folders kun je bij Saskia terecht. Alles onder 1 dak.

Jessica Ramakers – www.jessmassageencoaching.nl

We zijn behoorlijk kritisch op alles wat er aan vormgeving gebeurt binnen ons bedrijf. Samen met Saskia komen we altijd tot mooie resultaten, dat is ook de reden waarom we al jaren alles door Saskia laten ontwerpen. Het gaat daarbij vaak verder dan alleen een ontwerp maken, er zit een visie achter. Daar houden we van!

Dimitri Nashid Khali – www.sem-productions.com

“Saskia is betrokken.
Saskia is persoonlijk.
Saskia verdiept zich in jouw vraag en weet dit om te zetten naar jouw wensen.
Saskia kent haar vak.”

Rolf Hoevenberg – www.jottem.nu

“Ik wilde mijn bedrijf laten groeien en zocht een online marketing expert om mij daarbij te helpen. ‘Helder, overtuigend en doeltreffend’ staat er op duidelijksas.nl. Dat was precies wat ik zocht en Saskia is ook nog eens een bijzondere leuke vrouw.
Saskia heeft mij o.a. in Jip en Janneke taal (dat was nodig) uitgelegd hoe ik social media in kan zetten. Onze samenwerking was super, het is heel goed afstemmen met haar. Mijn website ziet er nu zeer professioneel uit en het ‘groeien’ werkt! Het aantal cliënten in mijn praktijk – en de deelnemers aan mijn trainingen – is het afgelopen half jaar verdubbeld.”

Carien Olbers – www.ademtij.nl

Ik heb Saskia gevraagd een moderne en functionele website te ontwerpen voor het Cultuurplatform Meppel. Daarin is ze prima geslaagd! Ik ben zeer tevreden over onze website, de betrokkenheid en hulpvaardigheid van Saskia.

Bart van den Dolder – www.cultuurinmeppel.nl

Ik help je graag verder

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op. Dan bespreken we de opties onder het genot van een goede kop koffie of thee. Bellen kan natuurlijk ook. En als je wilt krijg je vrijblijvend een offerte.

Neem contact op