Referenties

Trots om voor te werken!

…en dit is wat mijn klanten van mij zeggen.

Saskia heeft een frisse blik op haar eigen vak en ruime creatieve kwaliteiten. Dit weet ze, door goed te luisteren en samen te werken met mij als klant en anderen, goed te vertalen tot wie ik ben en wat ik met mijn bedrijf wil bereiken. Hierdoor is een prachtige website ontstaan, waar we trots op zijn.

Wim Meijer – www.kea44.nl

Saskia heeft onze ideeën omgezet naar een mooie website waar wij heel trots op zijn. Naast het maken van een website geeft zij ondersteuning en voorziet zij ons van goed advies. Ze geeft altijd snel een reactie en onze aanpassingen worden snel verwerkt op onze site.

Ellen Bout – www.kinderopvangennujij.nl

“Ik wilde mijn bedrijf laten groeien en zocht een online marketing expert om mij daarbij te helpen. ‘Helder, overtuigend en doeltreffend’ staat er op duidelijksas.nl. Dat was precies wat ik zocht en Saskia is ook nog eens een bijzondere leuke vrouw.
Saskia heeft mij o.a. in Jip en Janneke taal (dat was nodig) uitgelegd hoe ik social media in kan zetten. Onze samenwerking was super, het is heel goed afstemmen met haar. Mijn website ziet er nu zeer professioneel uit en het ‘groeien’ werkt! Het aantal cliënten in mijn praktijk – en de deelnemers aan mijn trainingen – is het afgelopen half jaar verdubbeld.”

Carien Olbers – www.ademtij.nl

Ik heb Saskia gevraagd een moderne en functionele website te ontwerpen voor het Cultuurplatform Meppel. Daarin is ze prima geslaagd! Ik ben zeer tevreden over onze website, de betrokkenheid en hulpvaardigheid van Saskia.

Bart van den Dolder – www.cultuurinmeppel.nl

Ik heb een aantal keren gebruik mogen maken van de diensten van Saskia. Of het nu om het maken van een website ging of het instellen en optimaliseren van content: ze is er super goed en bedreven in en gaat er helemaal voor. Saskia is tevens heel erg creatief en geeft je inspiratie op vlakken in je business

Frans van Dokkumburg

“Mijn wens was om een geheel nieuwe uitstraling neer te zetten voor mijn bedrijf die professioneel en persoonlijk overkomt. Hiervoor heeft Saskia mijn website aangepakt, een nieuw logo ontworpen en de uitstraling doorgevoerd op mijn visitekaartje en folder. Ik heb de samenwerking met Saskia als erg prettig ervaren en ik ben erg trots op de nieuwe uitstraling die Saskia heeft neergezet.”

Martijn Kist – www.martijnkist.nl

We zijn behoorlijk kritisch op alles wat er aan vormgeving gebeurt binnen ons bedrijf. Samen met Saskia komen we altijd tot mooie resultaten, dat is ook de reden waarom we al jaren alles door Saskia laten ontwerpen. Het gaat daarbij vaak verder dan alleen een ontwerp maken, er zit een visie achter. Daar houden we van!

Dimitri Nashid Khali – www.sem-productions.com

“Als fluit-harpduo Puur wilden wij een overzichtelijke, creatieve en professionele website die in één oogopslag weergeeft wie wij zijn. Een website die Puur is. En die aan zou sluiten bij ons promotiefilmpje dat we al hadden laten maken. Saskia luisterde, dacht mee, kwam met frisse ideeën en heeft een website gemaakt die bij ons past. Wij zijn erg tevreden!”

Annegreet Rouw & Petra van den Dolder – www.duopuur.nl

“Saskia is betrokken.
Saskia is persoonlijk.
Saskia verdiept zich in jou vraag en weet dit om te zetten naar jou wensen.
Saskia kent haar vak.”

Rolf Hoevenberg – www.jottem.nu

Samenwerken?

Wil je meer informatie? Eens een uurtje vrijblijvend sparren over jouw online vraagstuk? Of wil je een offerte aanvragen? Ik help je graag bij het maken van de juiste keuzes. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vraag gratis SEO check aan