Referenties

Trots om voor te werken!

…en dit is wat mijn klanten van mij zeggen.

Saskia heeft een frisse blik op haar eigen vak en ruime creatieve kwaliteiten. Dit weet ze, door goed te luisteren en samen te werken met mij als klant en anderen, goed te vertalen tot wie ik ben en wat ik met mijn bedrijf wil bereiken. Hierdoor is een prachtige website ontstaan, waar we trots op zijn.

Wim Meijer – www.kea44.nl

Ik heb Saskia gevraagd een moderne en functionele website te ontwerpen voor het Cultuurplatform Meppel. Daarin is ze prima geslaagd! Ik ben zeer tevreden over onze website, de betrokkenheid en hulpvaardigheid van Saskia.

Bart van den Dolder – www.cultuurinmeppel.nl

Wat hebben wij een fijne samenwerking gehad. Met mijn website wilde ik een bepaalde sfeer neerzetten, maar hoe? Duidelijk Sas heeft goed geluisterd naar mijn wensen en dit weten te vertalen naar een strak webdesign en bijpassend logo. Saskia is erg creatief en doet graag dat stapje extra voor je. Haar dienst stopt pas als jij tevreden bent.

Samantha van der Zweerde – www.mevrouwnomad.nl

Saskia heeft onze ideeën omgezet naar een mooie website waar wij heel trots op zijn. Naast het maken van een website geeft zij ondersteuning en voorziet zij ons van goed advies. Ze geeft altijd snel een reactie en onze aanpassingen worden snel verwerkt op onze site.

Ellen Bout – www.ennujij.com

“Saskia heeft mij geholpen aan een nieuwe website en een nieuw logo. Dat niet alleen, ze heeft me daarnaast ook geholpen om zichtbaarder te worden als ondernemer. Door haar kritische blik met gevoel uit te dragen doet ze veel meer dan alleen het uitvoeren van de opdracht. Ik ben blij verrast door haar professionaliteit en aandacht!”

Gijs Stegink – www.bewegink.nl

We zijn behoorlijk kritisch op alles wat er aan vormgeving gebeurt binnen ons bedrijf. Samen met Saskia komen we altijd tot mooie resultaten, dat is ook de reden waarom we al jaren alles door Saskia laten ontwerpen. Het gaat daarbij vaak verder dan alleen een ontwerp maken, er zit een visie achter. Daar houden we van!

Dimitri Nashid Khali – www.sem-productions.com

Ik heb een aantal keren gebruik mogen maken van de diensten van Saskia. Of het nu om het maken van een website ging of het instellen en optimaliseren van content: ze is er super goed en bedreven in en gaat er helemaal voor. Saskia is tevens heel erg creatief en geeft je inspiratie op vlakken in je business

Frans van Dokkumburg

Samenwerken?

Wil je meer informatie? Eens een uurtje vrijblijvend sparren over jouw online vraagstuk? Of wil je een offerte aanvragen? Ik help je graag bij het maken van de juiste keuzes. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Vraag gratis SEO check aan