Skip to main content

De basis voor succes

Een goed begin is het halve werk
Een gedegen strategie is het vertrekpunt van alle activiteiten en werkzaamheden. Het geeft richting en houvast. Een doordacht plan is namelijk cruciaal als je jouw (online) doelstellingen wilt behalen.

Hoe gaan we te werk?

Om tot een gedegen strategie te komen, is het belangrijk dat we jouw organisatie en (potentiële) klanten goed in kaart brengen. We gaan naar het hart van je bedrijf. Waar kom je vandaan, wat motiveert je en wat maakt je uniek ten opzichte van anderen? Ik ga veel vragen stellen en alle data die voorhanden is wordt uitgebreid geanalyseerd. Jouw missie, visie en de doelstellingen zijn het uitgangspunt. Jouw dromen en ambities de stip op de horizon.

De route
We stippelen een weg uit die past bij jouw organisatie. We doen niet iets omdat ‘iedereen het doet’ of omdat we ‘iets moeten doen’. Maar we doen iets omdat het jouw organisatie verder gaat helpen. Praktisch en doelgericht. Van daaruit ontwikkelen we strategie, creatieve concepten en communicatie middelen.

Elke klant en case heeft zijn eigen aanpak. Daarom is geen strategiesessie hetzelfde. Op basis van jouw vraag en wens plannen we een passende sessie op maat.

Meer informatie?

Het nut van een (online) strategie?

Juiste inzicht krijgen om de juiste beslissingen te kunnen maken
Koers en houvast bepalen
Eenheid creëren in online uitingen
Resultaten inzichtelijk en meetbaar maken
Alle betrokkenen op één lijn

Trots om voor te werken!

“Een goede website begint met het stellen van een aantal goede vragen. Dat is wat Saskia goed kan en heeft gedaan. Aan de hand van mijn eigen antwoorden en haar adviezen is Saskia aan de slag gegaan. Er volgde een mooi concept, wat met mijn reactie is verwerkt tot een prachtige online etalage van wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik voor ga. Het was niet wat ik vooraf wilde, maar beter dan dat!”

Marijn RozeBuurteigen
Bekijk alle reviews

Een strategiesessie inplannen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op. Dan bespreken we de opties onder het genot van een goede kop koffie of thee. Bellen kan natuurlijk ook. En als je wilt krijg je vrijblijvend een offerte.

Neem contact op