Skip to main content

Samen werken we aan jouw vindbaarheid zichtbaarheid (online) succes

Alles onder 1 dak voor ambitieuze ondernemers!

Voor ZZP’ers, kleine en middelgrote bedrijven ben ik de de full-service partner op het gebied van (online) marketing en communicatie. Duidelijk Sas adviseert, realiseert en optimaliseert. In duidelijke taal die je begrijpt en waar je wat aan hebt. We zijn altijd gericht op meetbaar resultaat.

Helder, overtuigend, doeltreffend

Ik help jou om je te verbinden met jouw doelgroep. Online, maar ook offline. Door de juiste mix van strategie, creativiteit, vormgeving en techniek. Leuk, maar waar gaat het om? Om resultaat. En dat kunnen verschillende dingen zijn: hogere winst, betere zichtbaarheid, soepeler communicatie, meer aanvragen en verkopen, of simpelweg meer plezier of tijdswinst.

Wat zou jij graag willen bereiken?

Daag mij uit met jouw vraagstuk

Zo gaan we te werk

Als je met mij werkt, dan gaan we eerst jouw bedrijf helemaal in kaart brengen. Waarom? Zodat we weloverwogen keuzes kunnen maken en de juiste middelen kunnen gaan inzetten.

We beantwoorden vragen als: Wat wil je uitstralen? Wat wil je graag (gaan) doen en verkopen? Wat maakt het dat klanten komen en blijven terugkomen?

Als dat helder is, dan starten we met bouwen. We stippelen een strategie uit die jouw verhaal vertelt en die past bij jouw onderneming. Het eerlijke echte verhaal. Geen bullshit. We ontwikkelen passende middelen en oplossingen die jouw doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie.

Daarom Duidelijk Sas!

> 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het vak (met verschillende branches).

Alles onder 1 dak

1 aanspreekpunt voor al je marketing- en communicatievraagstukken.

Vakidioot

Vakidioot met een groot netwerk van andere vakidioten om mij heen.

Duidelijk

Eerlijke en begrijpelijke communicatie. Ik leg elke stap duidelijk uit.

Wie is Sas?

Naast vormgeving, websites maken en content creëren ben ik dol op actief bezig zijn: wandelen, hardlopen, boulderen, klimmen, fietsen of gewoon lekker buiten zijn. Ik word blij van lekker eten en pure chocolade. Ik ben moeder van Eliza en vrouw van Martijn. Samen met hen, maar ook met vrienden, ontdek ik graag mooie plekken in de wereld. Dichtbij en wat verder weg.

Ik help je graag verder

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op. Dan bespreken we de opties onder het genot van een goede kop koffie of thee. Bellen kan natuurlijk ook. En als je wilt krijg je vrijblijvend een offerte.

Neem contact op