Skip to main content

Samen werken we aan jouw vindbaarheid zichtbaarheid (online) succes

Alles onder 1 dak voor ambitieuze ondernemers!

Voor ZZP’ers, kleine en middelgrote bedrijven ben ik de de full-service partner op het gebied van (online) marketing en communicatie. Duidelijk Sas adviseert, realiseert en optimaliseert. In duidelijke taal waar je wat aan hebt en altijd gericht op meetbaar resultaat. Ik zorg ervoor dat jouw doelgroep jou feilloos vindt.

Helder, overtuigend, doeltreffend

Ik help jou om je te verbinden met jouw doelgroep. Online, maar ook offline. Door de juiste mix van strategie, creativiteit, vormgeving en techniek. Leuk, maar waar gaat het om? Om resultaat. En dat kunnen verschillende dingen zijn: hogere winst, betere zichtbaarheid, soepeler communicatie, meer aanvragen en verkopen, of simpelweg meer plezier of tijdswinst.

Wat zou jij graag willen bereiken?

Daag mij uit met jouw vraagstuk

Zo gaan we te werk

Als je met mij werkt, dan gaan we eerst jouw bedrijf helemaal in kaart brengen. Waarom? Zodat we weloverwogen keuzes kunnen maken en de juiste middelen kunnen gaan inzetten.

We beantwoorden vragen als: Wat wil je uitstralen? Wat wil je graag (gaan) doen en verkopen? Wat maakt het dat klanten komen en blijven terugkomen?

Als dat helder is, dan starten we met bouwen. We stippelen een strategie uit die jouw verhaal vertelt en die past bij jouw onderneming. Het eerlijke echte verhaal. Geen bullshit. We ontwikkelen passende middelen en oplossingen die jouw doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie.

Daarom Duidelijk Sas!

> 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in het vak (in verschillende branches).

Alles onder 1 dak

1 aanspreekpunt voor al je marketing- en communicatievraagstukken.

Vakidioot

Vakidioot met een groot netwerk van andere vakidioten om mij heen.

Duidelijk

Eerlijke en begrijpelijke communicatie. Ik leg elke stap duidelijk uit.

Trots om voor te werken!

“Ik ben de trotse bezitter van een ‘Duidelijk Sas’ website. Zo voelt het tenminste. Regelmatig krijg ik complimenten over mijn website en willen ze maar al te graag ook zo’n fijne website. Met plezier stuur ik ze dan door naar Saskia. Sas voelt heel goed aan welke stijl en opzet bij iemand past en maakt daar een heldere site van.”

Liesbeth Kingma
Bekijk alle reviews

Interesse?

Heb je een vraag? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact op. Ik adviseer je graag bij het maken van je keuzes.

Neem contact op