Skip to main content

Social media

Vergroot de zichtbaarheid van jouw merk of organisatie
Wil je meer doen met social media? Goed idee! Het is een uitstekende manier om jouw doelgroep te bereiken. Ik help je graag om jouw social media activiteiten effectief en winstgevend te maken.

Social media succesvol inzetten

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We staan er soms letterlijk mee op en we gaan ermee naar bed. Het is een krachtig communicatiemiddel waar we gretig gebruik van maken. De formule? Niet alleen zenden, maar écht communiceren.

Waarom social media inzetten?

  • Vergroot je naamsbekendheid
  • Traffic naar je website genereren
  • Interactie met je doelgroep aangaan
  • Meer verkopen/aanvragen genereren

Vaak zie je dat social media ondersteunend is, in plaats van direct. Dit komt doordat het een platform is waar men op zit voor vermaak en niet per se omdat ze op dat moment op zoek zijn naar een dienst of product. Ze zitten in een heel andere fase van de customer journey. Van belang is dan ook om je doelgroep te inspireren en aan het denken te zetten.

Meer informatie?

We gaan je social media naar een hoger niveau tillen, op een manier die past bij jouw bedrijf.

De gevoelige snaar raken met relevantie en creativiteit

Social media diensten

Social media strategie

Het is belangrijk om te beginnen met het formuleren van de juiste strategie. Wie is je doelgroep? Waar bevinden je klanten zich? Hoe gebruiken zij social media? Wat wil je overbrengen? We vertalen dit naar een praktisch social media plan met concrete doelstellingen.

Social media inrichten en beheren

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen, inrichten en beheren van jouw social media kanalen? Laat het me weten. Dan zorgen we er samen voor dat jouw kanalen perfect zijn vormgegeven en ingericht, zodat ze optimaal rendement opleveren. Ik help je de juiste keuzes maken, rekening houdend met het doel, de doelgroep en de eigen kracht van ieder platform op zich. Wil je geen gedoe meer met social media? Uiteraard kan ik ook wekelijks één of meerdere berichten voor je plaatsen voor een vast maandelijks bedrag.

Social media adverteren

Adverteren op social media is één van de mogelijkheden om te adverteren op internet. Op social media kun je perfect een grote groep mensen bereiken of juist heel gericht adverteren. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Social media training

Heb je ervaring met social media, maar wil je weten hoe je meer uit je social media kunt halen? Of… Misschien ‘doe je maar wat’ en heb je behoefte aan iemand die even meekijkt en meedenkt. Ik deel mijn kennis graag met je. Ik leg je alles uit wat je wilt weten. Ik kijk met je mee en breng kansen en mogelijkheden voor je in kaart. Door middel van praktische tips en nieuwe inzichten zorg ik ervoor dat je zelf geïnspireerd aan de slag kunt.

Trots om voor te werken!

“We zijn heel tevreden en erg blij met de resultaten! Goed contact, duidelijke afspraken en weet met veel enthousiasme op een verfrissende en positieve manier weer te geven wat er bij ons speelt!”

Berry HuismanHupak
Bekijk alle reviews

Ik help je graag verder

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op. Dan bespreken we de opties onder het genot van een goede kop koffie of thee. Bellen kan natuurlijk ook. En als je wilt krijg je vrijblijvend een offerte.

Neem contact op