Skip to main content

Website laten maken?

De juiste wisselwerking tussen techniek, design en marketing. Daar gaat het om. Tijdens het ontwikkelproces denken we na over een uitnodigend ontwerp en aansprekende content. We zorgen niet alleen voor een technisch uitstekende website, maar vooral ook voor een website die jouw doelgroep aanspreekt en tot actie aanzet.

Doelgericht. Op maat gemaakt. Betaalbaar.

Jouw doelgroep bepaalt in enkele seconden of ze op je website blijven of weer vertrekken. Hoe beter de inhoud en de beleving bij hun verwachting aansluit, hoe groter de kans op succes.

Een website die werkt en die doet wat hij moet doen
We maken websites die scoren. Dat zijn niet alleen websites die goed vindbaar zijn en technisch kloppen. We gaan een stap verder. Jouw website moet perfect passen bij jouw organisatie, bij de uitstraling en bij de doelen die je voor ogen hebt. Daarnaast wordt je website natuurlijk super snel en gebruiksvriendelijk.

We werken vanuit een strategie. Dat begint met inzicht krijgen, zodat we een sterke basis hebben. Zo ben je verzekerd van een mooie passende website die ook nog eens doet waarvoor hij gemaakt is.

Meer informatie?

Wil je een website laten maken? Of is je huidige website aan vernieuwing toe? Ik help je graag verder door kritisch mee te denken, zodat we het beste resultaat behalen.

Een doordachte website die werkt!

Aantrekkelijk webdesign

Passend bij jouw organisatie. Maatwerk. Goed leesbaar op alle apparaten, (juist) ook op mobiel.

Nieuwste techniek

Betrouwbare technische realisatie die staat als een huis. Zeer gebruiksvriendelijk.

Goed vindbaar

Uiteraard goed vindbaar in de zoekmachines. Voldoet aan de laatste eisen.

Makkelijk CMS

Zelf gemakkelijk tekst en beeld aanpassen. Geen gestuntel en gedoe meer.

Benieuwd naar mijn werk?

Hieronder een kleine greep uit mijn portfolio.

ademtij.nl

spiiekn.nl

zuiderlichtsupport.nl

geadolstra.nl

Bekijk meer voorbeelden

Trots om voor te werken!

“Wij hebben met heel veel plezier met Saskia samengewerkt aan onze nieuwe website. We wilden een totaal nieuw logo en een nieuwe look. Saskia heeft zich heel goed weten te verbinden met wie we zijn en wat onze missie is en dat omgezet in een nieuw logo + huisstijl en een website. Sinds onze nieuwe website online is hebben we al een behoorlijk aantal nieuwe opdrachtgevers gescoord. Duidelijk Sas is wat ons betreft een echte aanrader.”

Saskia Rijnvis
Bekijk alle reviews

Ook een doordachte website?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op. Dan bespreken we de opties onder het genot van een goede kop koffie of thee. Bellen kan natuurlijk ook. En als je wilt krijg je vrijblijvend een offerte.

Neem contact op