Skip to main content

Training op maat

Online marketing is iets wat je kunt uitbesteden, maar ook (deels) zelf kunt doen. Wie de kennis zelf in huis heeft, kan uiteindelijk veel sneller schakelen en inspelen op kansen. Ik kan mijn kennis overdragen aan jou of jouw medewerkers.

Zelf aan de slag met online marketing

Digital marketing is een vakgebied dat zich razendsnel ontwikkeld. Elke dag weer. Het bijhouden van deze kennis is daarom ook essentieel.

Online marketing is een structureel proces van meten, interpreteren en verbeteren. Het behoeft continuïteit om echt resultaat te kunnen behalen en de concurrentie een stap voor te blijven.

Online marketing training (op maat)

Wil je zelf graag aan de slag met zoekmachine optimalisatie, online adverteren, Google Ads, Google Analytics of social media? Dan help ik je graag op weg door middel van een praktijkgerichte training (op maat) waar je vervolgens gelijk de vruchten van kunt plukken.

Naast inhoudelijke informatie ga je zelf ook aan de slag, zodat je het beter begrijpt en onder de knie krijgt. Lekker praktisch.

De trainingen zijn bedoeld voor mensen die zelf graag aan de knoppen willen zitten, maar nog niet alle kennis in huis hebben. Ik ondersteun jou of jouw team waar nodig.

Meer informatie?

Trots om voor te werken!

“k wilde mijn bedrijf laten groeien en zocht een online marketing expert om mij daarbij te helpen. ‘Helder, overtuigend en doeltreffend’ staat er op duidelijksas.nl. Dat was precies wat ik zocht en Saskia is ook nog eens een bijzondere leuke vrouw.
Saskia heeft mij o.a. in Jip en Janneke taal (dat was nodig) uitgelegd hoe ik social media in kan zetten. Onze samenwerking was super, het is heel goed afstemmen met haar. Mijn website ziet er nu zeer professioneel uit en het ‘groeien’ werkt! Het aantal cliënten in mijn praktijk – en de deelnemers aan mijn trainingen – is het afgelopen half jaar verdubbeld.”

Carien OlbersAdemtij
Bekijk alle reviews

Ik help je graag verder

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op. Dan bespreken we de opties onder het genot van een goede kop koffie of thee. Bellen kan natuurlijk ook. En als je wilt krijg je vrijblijvend een offerte.

Neem contact op