Skip to main content

Kennis delen

Graag til ik jouw online campagnes naar een hoger niveau. Dat kan ik doen door jouw campagnes te beheren en te optimaliseren, maar ook door mijn kennis aan jou of jouw medewerkers over te dragen.

Zelf aan de slag met online marketing

Online marketing is iets wat je kunt uitbesteden, maar ook (deels) zelf kunt doen. Wie de kennis zelf in huis heeft, kan uiteindelijk veel sneller schakelen en inspelen op kansen. Digital marketing is een vakgebied dat zich razendsnel ontwikkeld. Elke dag weer. Het bijhouden van deze kennis is daarom ook essentieel.

Online marketing training (op maat)

Online marketing is een structureel proces van meten, interpreteren en verbeteren. Het behoeft continuïteit om echt resultaat te kunnen behalen en de concurrentie een stap voor te blijven.

Wil je zelf graag aan de slag met zoekmachine optimalisatie, online adverteren, Google Ads, Google Analytics of social media? Dan help ik je graag op weg door middel van een praktijkgerichte training (op maat) waar je vervolgens gelijk de vruchten van kunt plukken.

Naast inhoudelijke informatie ga je zelf ook aan de slag, zodat je het beter begrijpt en onder de knie krijgt. Lekker praktisch.

De trainingen zijn bedoeld voor mensen die zelf graag aan de knoppen willen zitten, maar nog niet alle kennis in huis hebben. Ik ondersteun jou of jouw team waar nodig.

Meer informatie? Neem contact op

Trots om voor te werken!

“Ik wilde mijn bedrijf laten groeien en zocht een online marketing expert om mij daarbij te helpen. ‘Helder, overtuigend en doeltreffend’ staat er op duidelijksas.nl. Dat was precies wat ik zocht en Saskia is ook nog eens een bijzondere leuke vrouw.
Saskia heeft mij o.a. in Jip en Janneke taal (dat was nodig) uitgelegd hoe ik social media in kan zetten. Onze samenwerking was super, het is heel goed afstemmen met haar. Mijn website ziet er nu zeer professioneel uit en het ‘groeien’ werkt! Het aantal cliënten in mijn praktijk – en de deelnemers aan mijn trainingen – is het afgelopen half jaar verdubbeld.”

Carien Olbers
Bekijk alle reviews

Interesse?

Heb je een vraag? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact op. Ik adviseer je graag bij het maken van je keuzes.

Neem contact op