Skip to main content

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Goed zichtbaar zijn op het moment dat jouw organisatie en producten of diensten gezocht worden, dat is wat je wil. Zo vergroot je de naamsbekendheid, genereer je meer aanvragen en behaal je meer omzet.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen we dat jouw website goed vindbaar. SEO wordt ingezet om jouw website beter te laten scoren in de organische (niet betaalde) zoekresultaten. Dit wordt bereikt door het verbeteren van de techniek, content en populariteit.

Door jouw website te optimaliseren voor de zoektermen waarop jouw doelgroep zoekt, zorgen we voor topposities in de zoekresultaten.

Geen website is hetzelfde, daarom is er voor iedere website een persoonlijke en resultaatgerichte benadering. SEO is een continu proces. Kennis van de nieuwste ontwikkelingen is essentieel.

Meer informatie?

Goed vindbaar zijn, dat is wat je wil. Zo bereik je je doelgroep én je doelen.

Waarom SEO inzetten?

Je vergroot je naamsbekendheid
Je bent zichtbaar als jouw doelgroep op zoek is naar jouw dienst of product
Je krijgt meer relevante bezoekers op je website
Je blijft jouw concurrentie een stap voor

Werkwijze zoekmachine optimalisatie

1

Doelgroep- en concurrentieanalyse

Voordat we beginnen maken we inzichtelijk welke zoektermen jouw (potentiële) klanten gebruiken. We analysen de zoekwoorden op relevantie, zoekfrequentie en concurrentie.
2

Strategie en advies

Op basis van de analyse bepalen we de strategie en schrijven we een beknopt en duidelijk advies hoe de website geoptimaliseerd moet worden. Je kunt ervoor kiezen om het advies zelf door te voeren, of om dit door Duidelijk Sas te laten doen.
3

Uitgebreide optimalisatie

Als de strategie is bepaald voeren we de zoekmachine optimalisatie werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het optimaliseren van de techniek, inhoud en populariteit.
4

Doorlopend proces

Met een eenmalige SEO optimalisatie ben je er in veel gevallen nog niet. Na een bepaalde periode is het resultaat pas zichtbaar in Google. Bovendien zijn de richtlijnen en eisen van Google continu aan verandering onderhevig. En wat dacht je van jouw concurrentie? Waarschijnlijk zijn jouw concurrenten ook druk bezig met het verbeteren van de posities. Ik adviseer dan ook om je website periodiek te onderhouden om de posities van uw zoekwoorden te behouden en te verbeteren.

Trots om voor te werken!

“Ik ben zeer tevreden met de SEO-diensten van Duidelijk Sas. Mijn website staat nu hoger in de zoekresultaten, wat heeft geleid tot aanzienlijk meer nieuwe klanten. Sas is professioneel en haar strategieën zijn effectief en afgestemd op de specifieke behoeften van mijn bedrijf. Bovendien communiceert ze duidelijk en transparant over de voortgang en resultaten. Ik zou Sas zeker aanbevelen.”

Jessica Ramakers
Bekijk alle reviews

Ook een boost en betere vindbaarheid voor jouw website?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op. Dan bespreken we de opties onder het genot van een goede kop koffie of thee. Bellen kan natuurlijk ook. En als je wilt krijg je vrijblijvend een offerte.

Neem contact op