Skip to main content

Social media

Vergroot de zichtbaarheid van jouw merk of organisatie

Wil je meer doen met social media? Goed idee! Het is een uitstekende manier om jouw doelgroep te bereiken. Ik help je graag om jouw social media activiteiten effectief en winstgevend te maken.

Social media succesvol inzetten

Social media zijn niet meer weg te denken als onderdeel van de totale online strategie. Men zoekt niet alleen naar informatie, maar wil ook conversaties aangaan. Social media lenen zich hier perfect voor. Door middel van Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Twitter, Pinterest, Google+ en Snapchat kun je rechtstreeks in contact komen met jouw (potentiële) klanten.

Waarom social media inzetten?

 Vergroot je naamsbekendheid
  Traffic naar je website genereren
  Interactie met je doelgroep aangaan
  Meer verkopen/leads genereren

Social media diensten

Social media strategie

Het is belangrijk om te beginnen met het formuleren van de juiste strategie. Wie is je doelgroep? Waar bevinden je klanten zich? Hoe gebruiken zij social media? Wat wil je overbrengen? We vertalen dit naar een praktisch social media plan met concrete doelstellingen.

Social media ontwerpen en inrichten

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen, inrichten en realiseren van jouw social media kanalen? Laat het me weten. Dan zorgen we er samen voor dat jouw kanalen perfect zijn vormgegeven en ingericht, zodat ze optimaal rendement opleveren.

Social media adverteren

Adverteren op social media is één van de mogelijkheden om te adverteren op internet. Op social media kun je perfect een grote groep mensen bereiken of juist heel gericht adverteren. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Social media training

Heb je ervaring met social media, maar wil je weten hoe je meer uit je social media kunt halen? Of… Misschien heb je helemaal geen idee wat de mogelijkheden zijn en hoe het werk? Ik deel mijn kennis graag met je. Ik leg je alles uit wat je wilt weten. Ik kijk met je mee en breng kansen en mogelijkheden voor je in kaart. Door middel van praktische tips en nieuwe inzichten zorg ik ervoor dat je zelf geïnspireerd aan de slag kunt.

Meer informatie?

Aan de slag met social media? Benieuwd hoe social media jou online succes kan bezorgen? Neem contact op voor een goed gesprek. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Meer informatie over social media