Skip to main content

Website laten maken

Een website die werkt

Het is belangrijk dat jouw organisatie een website heeft die perfect past bij jouw organisatie en aansluit bij de behoeften van de doelgroep. Een website die scoort. Wil je een website laten maken? Of is je huidige website aan vernieuwing toe? Ik help je graag verder door kritisch mee te denken, zodat we het beste resultaat behalen.

Een doordachte website

Jouw doelgroep bepaalt in enkele seconden of ze op je website blijven of weer vertrekken. Hoe beter de inhoud en de beleving bij hun verwachting aansluit, hoe groter de kans op succes.

Samen met mijn technische hulptroepen maken we websites die scoren. Dat zijn niet alleen websites die goed vindbaar zijn. We gaan een stap verder. Onze websites zijn super snel, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk. We maken websites die zorgen voor meer bezoekers en conversies. Websites waar we trots op zijn.

Doelgericht.
Op maat gemaakt.
Betaalbaar.

Aantrekkelijk webdesign

Passend bij jouw organisatie. Goed leesbaar op alle apparaten, ook op mobiel.

Nieuwste techniek

Betrouwbare technische realisatie die staat als een huis. Zeer gebruiksvriendelijk.

Goed vindbaar

Uiteraard goed vindbaar in de zoekmachines. Voldoet aan de laatste eisen.

Makkelijk CMS

Zelf gemakkelijk tekst en beeld aanpassen. Geen gestuntel en gedoe meer.

Ook een succesvolle website laten maken?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan vrijblijvend contact op. Dan bespreken we de opties onder het genot van een goede kop koffie of thee. Bellen kan natuurlijk ook. En als je wilt krijg je vrijblijvend een offerte.

Neem vrijblijvend contact op